Thursday, July 18, 2013

ultimate summer steals

Nellyllä on loppuviikon käynnissä mahtava kesäkampanja, jossa Wonderlandin ja Issue 1.3 Intimatesin bikini- ja alusvaatesetit ovat alennettuna hintaan 12,95€ / setti! Nämä suositut tuotteet ovat siis jopa -80% alennuksessa ja kokojakin löytyy toistaiseksi hyvin. Kampanjan pääpaino on seteissä, mutta myös yksittäisiä ylä- ja alaosia voi ostaa hintaan 6,50€. Tämän lisäksi myös suositut Hawaiian Tropic -aurinkotuotteet ovat -20% alennuksessa. Nyt on siis korkea aika tehdä edullisia hankintoja loppukesäksi!

Nelly.com is holding an awesome campaign for the rest of this week; they are selling Wonderland and Issue 1.3 Intimates bikini & lingerie sets for 12,95€ each! These bestsellers are now marked down with even -80% and still carry a great selection of sizes. The campaign is mainly about the sets but you can also purchase separate pieces for 6,50€ each. To top this offer, the popular Hawaiian Tropic tanning products are also on -20% sale. It's about time to make some affordable investments for the rest of the summer!


Höydynsin luonnollisesti tarjouksen ja tilasin ylläolevat tuotteet. Todella edullista! Ostoskoriin päätyi myös pientä sisustustavaraa, sillä Nelly tarjoaa ilmaiset toimituskulut kaikkiin yli 50€ maksaviin tilauksiin. Aiheesta lisää myöhemmin ;)

Naturally I had to use this opportunity and order the products above. They were such a bargain! I also ordered small interior goods since Nelly.com is offering free shipping on all orders over 50€. More about those later on ;)Bikini- ja alusvaatesetit hintaan 12,95€ täältä

Hawaiian Tropic -aurinkotuotteet -20% täältä


Bikini and lingerie sets for 12,95€ here

Hawaiian Tropic tanning products -20% hereHappy shopping! :)

2 comments:

  1. oii, pitääpäs käydä katsomassa! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannattaa! Kokoja löytyy vielä, eikä bikineitä ja alusvaatteita voi olla koskaan liikaa :)

      Delete

A smile is a curve that sets everything straight.

Happy to hear your comments :)